35-річна гімнастка Аліна Кабаєва, яку у всьому світі вважають коханкою глави Кремля Володимира Путіна, поділилася своїм поглядом на устрій родини та сімейне щастя.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Під час розмови Кабаєва побажала жінкам не тільки здоров'я, радості і благополуччя, а й любові та щасливого сімейного життя. На думку коханки Путіна, саме це є найголовнішим у житті будь-якої дівчини.

"Мені хочеться побажати, щоб кожна жінка мала свою сім'ю! Якими б ми не були успішними чи які б не переживали труднощі у зовнішньому житті, сім'я - це наш будинок, наша фортеця, наш рятівний круг у всіх обставинах. Це корабель, на якому жінка - не кухарка, вона за визначенням, як мінімум, штурман, а може бути, і капітан. Кожній російській сім'ї і кожному сімейному кораблю бажаю вдалого, щасливого плавання, сім футів під кілем", - резюмувала зірка спорту та кохана жінка Путіна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, про ймовірні тісні стосунки між Володимиром Путіним та Аліною Кабаєвою говорять вже досить довго. Тим не менше про реальні докази наявності зв'язку між ними не було аж до нещодавнього часу.

путін
путін

Так, незалежні журналісти з OCCRP провели розслідування, завдяки якому вдалося виявити цілий ланцюжок випадків передачі елітних подарунків від оточення Путіна родичам Кабаєва. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, приводом для черговою порції насмішок на адресу президента країни-агресора стало його привітання для фігуристки Аліни Загітової, яка виграла золоту медаль на Чемпіонаті світу.

Путін
Путін

Про це стало відомо з повідомлення кремлівського пропагандиста Дмитра Смирнова на його акаунті в Twitter. Примітно, що він пафосно іменує себе "журналістом кремлівського пулу".

Пропагандист написав: "Ви виграли красиво, технічно, впевнено. Такі тріумфальні звершення створюють спортивну славу нашої країни. Молодець!": Володимир Путін привітав Аліну Загітову з перемогою на чемпіонаті світу з фігурного катання".

Також Знай.ua писав про те, що Росія не готова до війни з Україною за територію Донбасу.