На Донбасі путінські чорти продовжують настирливо набридати українським захисникам. Відомо, що на картах все ще є селище Водяне, проте в реальності — порожнеча. Напередодні в цьому "населеному" пункті чотири години тривав потужний стрілецький бій, розривалися міни.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

ЗСУ
ЗСУ

За інформацією журналістів, військові ЗСУ, які тримають позиції у Водяному, кажуть, що до 8-го березня тут кілька тижнів було справжнє пекло.

ЗСУ
ЗСУ

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Одного разу нарахували 213 парафій – за раз, за ранок! Півтори години десь працювали по наших позиціях", - розповів один з бійців.

Військові кажуть: ворожа далекобійна артилерія стріляла ніби за розкладом. Російські окупанти били дуже потужними 122 і 152 калібрами. Подекуди після вибухів утворилися ями в людський зріст і виривало назовні бетонні плити, міцно закопані в землю, а також розбило бетонний спортивний інвентар.

З самого початку понеділка 18 березня і фактично до самого полудня над Водяним була тиша, але потім знову почали вибухати ворожі 82-міліметрові міни. Мін було лише кілька і досить далеко від села, але автоматичні гранатомети не замовкали. На таку нахабність наші хлопці переконливо відповіли.

Тут такі дистанції, що іноді можна розгледіти обличчя окупантів. І дуже добре видно, що вони зараз дуже активно окопуються і облаштовують свої укриття, прикриваючи роботу копачів кулеметними чергами. Але українські військові вже занадто нахабніти їм не дають.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Харковом в Місті Чугуїв відбулася дика історія, яка просто шокувала всю Україну. З'явилася інформація, що виявлено труп молодого солдата-контрактника ВСУ. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на інформацію надану поліцією.

Нагадаємо, кривава доба на Донбасі занурить Україну в траур: вічна пам'ять героям.

Як повідомляв Знай.uа яке там перемир'я: бойовики щосили палять із забороненої зброї, Україна оплакує страшні втрати.

Знай.uа писав, продажні кілери: Путін ліквідує сотні бойовиків руками ватажків "ДНР".

Дивіться відео по темі: