Приводом для черговою порції насмішок на адресу президента країни-агресора стало його привітання для фігуристки Аліни Загітової, яка виграла золоту медаль на Чемпіонаті світу. Про це стало відомо з повідомлення кремлівського пропагандиста Дмитра Смирнова на його акаунті в Twitter. Примітно, що він пафосно іменує себе "журналістом кремлівського пулу".

Пропагандист написав: "Ви виграли красиво, технічно, впевнено. Такі тріумфальні звершення створюють спортивну славу нашої країни. Молодець!": Володимир Путін привітав Аліну Загітову з перемогою на чемпіонаті світу з фігурного катання".

Путін

Користувачі поставилися до повідомлення з іронією і зазначили, що Володимира Путіна явно тягне на спортсменок. Зокрема, деякі користувачі припустили, що президент країни-агресора "колекціонує Алін".

"No doping?", "З Аліни Кабаєвої переключиться на Аліну Загітову. Старий колекціонує Алін", "Ойй, а де ж Медведєва, несправедливо обділена?", "Ого, на нову Аліну потягнуло?", "Сподіваюся не особисто, все до чого він доторкається, загинається і дохне", "Майбутня зміна Кабаєвій підросла! Він коли її буде тр*хати, буде говорити — "прошу поставитися з розумінням", — жартують у своїх коментарях користувачі мережі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Користувачі сміються над Путіним

Варто відзначити, що раніше господар Кремля вже потрапляв у скандал, який був викликаний його необачним коментарем під час обговорення важливої проблеми. Глава країни-агресора під час своєї промови сказав фразу: "Бідність, буквально, придавлює людину, позбавляє її життєвих перспектив. Держава має допомогти людям, допомогти вийти із життя… складної життєвої ситуації", що викликало праведний гнів російських громадян.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що розвідка США опублікувала тривожну новину – близько 20 російських гіперзвукових ракет були перекинуті на випробувальний полігон.

Як повідомляв портал "Знай.uа": опозиційний політик країни-агресора розповів про те, що Путін не буде йти на ескалацію конфлікту на тимчасово окупованій території Донбасу до тих пір, поки в нашій країні не відбудуться президентські вибори.

Також "Знай.uа" писав, що спецслужби Росії активно вербують українських громадян, причому не тільки тих, хто приїхав на роботу, але й музикантів, співаків і акторів.