Росія не готова до війни з Україною за територію Донбасу. Якщо Росія буде відвойовувати Донбас, це може призвести до вічного протистояння.

Таку думку висловив одіозний сенатор країни-агресора Олексій Пушков в інтерв'ю радіо "Комсомольська правда".

Пушков заявив, що Росія визнає Донбас українським. Він також вважає, що збройний конфлікт за тимчасову окуповану територію Донбасу призведе до занадто великих жертв для самих окупантів.

"Суть політичних обмежень полягає в тому, що ми ніколи не говорили про те, що Донбас — це не частина України, ми визнаємо, що він частина України. Більш того, ми повинні розуміти, що таке вилучення Донбасу і приєднання його до Росії. Це постійний стан війни з Україною, це потрібно пам'ятати", - пояснив політик.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олексій Пушков зазначив, що Росія теж шукає спосіб, який призведе до миру. Однак разом з тим російський сенатор наголосив, що вважає входження Донбасу до складу України історичною помилкою Володимира Леніна.

Донбас
Донбас

"Хто буде воювати, хто буде гинути, чи є у нас готовність до нескінченної війни, чи хочемо ми загибелі наших солдатів на цьому фронті? Як це вплине на економічне становище, як це нас підірве з точки зору нашого внутрішнього розвитку? Йдеться про дуже серйозні питання. Тому ми шукаємо таку формулу, яка дозволить Донбасу знову знайти мир, але яка не приведе до стану постійної війни між нами та Україною. Нам також потрібен такий розвиток подій", - додав Пушков.

Нагадаємо, що десятки українців вирвалися із буцегарень Путіна: навіть не мріяли повернутися живими.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", українські герої вдарили по засідкам терористів: за крок від перемоги вибивають з рук останню зброю.

Також "Знай.ua" писав про те, що бойовики Путіна, засуджені в Україні за участь на війні у Донбасі, благають Кремль обміняти їх на українських політв'язнів в Росії.