Донбасса прийшли вельми тривожні новини. Відомо, що за минулу добу в зоні проведення ООС супротивник більше семи разів порушив режим "тиші". Українські захисники зафіксували сім фактів порушення Мінських домовленостей. Бойовики випустили 51 міну калібрів 120 і 82 мм.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру ООС.

За інформацією українських військових, у смузі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" противник обстріляв з великокаліберних кулеметів захисників міста Мар'їнка. У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російсько-окупаційні війська здійснили шість обстрілу українських позицій.

ЗСУ
ЗСУ

Двічі з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики стріляли біля села Новоолександрівка. Ще двічі з мінометів 120-го і 82-го калібрів ворог бив в районі населеного пункту Кримське. Міномети калібру 82 мм і ручні протитанкові гранатомете терористи застосували в районі населеного пункту Новолуганское.

ЗСУ
ЗСУ

З мінометів 120-го калібру, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь поблизу селища міського типу Новотошковское. Втрат серед особового складу підрозділів Об'єднаних сил немає. Як зазначається, на всі обстріл противника Об'єднані сили дали адекватну відповідь, знищивши при цьому трьох і поранивши ще трьох окупантів.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у вівторок, 19 березня, стало відомо про те, що Військові Збройних сил України на Донецькому напрямку збили ворожий саморобний ударний безпілотник з допомогою стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-центр Операції Об'єднаних сил в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, "ДНР" пішла на дно: такого не було за 5 років війни, міста перетворюються на примари.

Як повідомляв Знай.uа біс поплутав: у Путіна вселився українець, він заспівав по-нашому прямо в Криму.

Знай.uа писав, українські захисники перетворили новітній ворожий безпілотник в попіл: фото.

Дивіться відео по темі: