У мережі з'явилися відверті знімки начальника штабу "Молодої гвардії Єдиної Росії" в Читі Уляни Путинцевої.

Фотографії дівчина виклала сама, на своїх сторінках у соцмережах.

Уляна Путинцева позує на змінку лише в одному спідньому та з масивними прикрасами.

Уляна Путинцева

Публікації знімків активістки супроводжувалися в місцевих ЗМІ згадкою недавньої історії із звільненням барнаульської вчительки.

Журналісти підкреслюють, що педагог на тих скандальних кадрах була куди скромнішою, ніж начальниця штабу "Молодої гвардії Єдиної Росії" , однак педагога одразу погнали з робочого місця.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На фотографіях дівчина в нижній білизні позує в досить відвертих позах. Серія викликала широкий громадський резонанс. Тепер дівчину вимагають виключити з "Молодої гвардії".

Як відомо, Путинцева є студенткою Забайкальського держуніверситету та входить до складу профкому вишу.

Нагадаємо, уповноваженого Президента Російської Федерації в так званому "Кримському федеральному окрузі" Олега Белавенцева заочно засудив до 13 років позбавлення волі Святошинський районний суд Києва.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишня регіоналка, соратниця президента-втікача Ганна Герман знову переборщила з пластикою. З кожною появою на публіці після нових "уколів молодості" політик все більше стає схожою на мумію.

Також Знай.ua писав про те, що в мережу потрапило відео, на якому глава Кремля Володимир Путін нібито випадково зайшов до аптеки, подивитися що та по чім продають. Колектив аптеки, звичайно, шокований, всі фотографуються з Путіним, і тільки одна бабуся аутично вибирає ліки, зокрема, - кору дуба. Їй ніби зовсім немає діла, що в аптеку прийшов сам Путін. І тепер стало зрозуміло, чому. Вона не просто знала, що президент скоро зайде, але і була його вірною соратницею.