Колишня соратниця президента-втікача Віктора Януковича Ганна Герман дуже здивувала телеглядачів вельми одіозною зміною зовнішнього вигляду.

Так, Ганна Герман, колишній прес-секретар втіклого президента Віктора Януковича та екс-депутат від Партії регіонів радикально змінила імідж. В ефірі одного з телеканалів вона постала в новому образі: зачесане назад і перефарбоване в чорний колір волосся, великі окуляри в круглій оправі, чорний піджак і позолочена біжутерія у вигляді "ордену". Про це пише портал "Політека".

Анна Герман

Зовсім нещодавно Герман фарбувалася в блондинку і обирала вільний одяг. Нагадаємо, що, виступаючи в якості свідка в суді на слуханні справи за обвинуваченням Віктора Януковича у державній зраді, Ганна Герман, як жартували користувачі соцмереж, обрала образ "сліпого П'ю".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Користувачі Facebook активно обговорюють нову зовнішність колишньої "регіоналки". Політичний експерт Олексій Голобуцький іронізує, що "блонд в передвиборний рік — це якось легковажно і несерйозно". За словами Голобуцького, нинішній імідж Герман — це "щось в стилі Гаррі Поттера", і задається питанням, чи відмовиться соратниця Януковича "від прозорих рюшек на користь мантій".

Коментатори активно розвинули тему, поцікавившись, чи потрапила в кадр мітла і порівнявши Герман з мумією і навіть з Кім Кардашьян. Також вони висловили припущення, що Герман змінила імідж, щоб не бути схожою на Юлію Тимошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українську журналістку Олену Бойко депортують з Росії нібито за "порушення правил перебування". Відповідне рішення прийняв Преображенський суд Москви. Він визнав її винною порушення правил в'їзду в Російську Федерацію або режиму перебування і призначив їй адміністративне стягнення у вигляді адміністративного штрафу в розмірі 5 тисяч рублів з примусовим видворенням за межі РФ.

Нагадаємо, невже Янукович? Ростовчанка з Playboy розповіла про таємне весілля.

Як повідомляв Знай.uа улюбленаий гурт Януковича з промовистою назвою приїде розважати окупантів.

Знай.uа писав, жахливий цинізм: Герман порівняла регіоналів з побитими львівськими ромами.