Скандальна колишня радниця біглого президента Віктора Януковича Ганна Герман висловила обурення через те, що його засудили до 13 років позбавлення волі.

За її словами, такий вердикт є несправедливим, тому що за Януковича Україна нібито процвітала і всі були щасливі на відміну від сьогоднішніх днів.

Маревну заяву Ганна Герман зробила в ефірі програми "Великий вечір" на телеканалі News One, передає Politeka.

Анна Герман

"Є вердикт суду, а є вердикт часу. І ось цей вердикт часу звучить дуже коротко, ясно і дуже переконливо. Всього одне речення — за Януковича людям жилося краще. І цей вердикт часу, він зводить нанівець усі потуги цього політичного процесу. І він буде мати вплив і на майбутні президентські і парламентські вибори, і на майбутнє України в цілому. Тому що судді приходять і йдуть, суди бувають різні, але суд часу — завжди дуже справедливий", — сказала соратниця екс-президента.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Віктор Янукович

Раніше ми писали про те, що Агентство з розшуку та менеджменту активів прийняло рішення про продовження конкурсного відбору керуючого резиденції Межигір'я до кінця лютого 2018 року. Про це заявив керівник агентства Антон Янчук.

"Перед нами постало питання, чи продовжувати конкурс або завершувати його. Громадська організація не відповідає всім вимогам. Відповідно, незважаючи на всі дії, вчинені цією організацією. Станом на вчора, практично всі можливості АРМА було вичерпано", - повідомив Янчук.

Нагадаємо, український поет Юрій Андрухович у своєму блозі натякнув українцям: практично всі колишні президенти використовували один і той же прийом, який більше нагадував маніпуляцію.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явилися кадри з могилою сина екс-президента України Віктора Януковича. Він похований у Севастополі на відокремленій ділянці, що охороняється на Братському меморіальному кладовищі.

Також портал Знай.uа писав, що представник президента України у Верховній Раді Ірина Луценко вважає вирок Віктору Януковичу достатньо легким, ГПУ вже готує апеляцію.