Жінки в парламенті, не дивлячись на свій статус народних депутатів, все одно в першу чергу залишаються жінками. І, як і для будь-якої представниці прекрасної статі, красиві сукні і брендові сумочки для них дуже важливі. При тому, коли фінанси дозволяють, чому б не позмагатися зі своїми колегами дорогими фірмовими речами?!

10 мінімальних зарплат

На цьому пленарному тижні у кореспондента Знай.ua рябіло в очах від великої кількості гардероба і наявності різних сумочок у народних обраниць. Давайте ж дізнаємося, хто опинився наймоднішою на цей раз.
Найдорожчою сумкою, яка попалася нам на очі, мала соратниця Юлії Тимошенко, член «Батьківщини» Олена Кондратюк. Вона прийшла на роботу з сумкою французької фірми SAINT LAURENT.

Спочатку таку сумку можна було придбати за 30 тис. гривень, зараз вона подешевшала в два рази.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ходовий товар

За нашими спостереженнями, більшість жінок під куполом віддають перевагу сумкам фірми MICHAEL KORS.

Дизайнери кажуть, це в силу того, що речі цього бренду не дорогі і ставити депутатам марнотратство з боку громадськості не вийде.

Але тут як подивитися. Наприклад, член БПП Тетяна Ричкова придбала собі досить недешеву сумку MICHAEL KORS.



На сайті фірми така ж сумка, з незначними змінами коштує 358 доларів (трохи більше 10 тис. гривень).

Скромно, але зі смаком

Найскромніша сумочка опинилася у члена «Самопомочі» Ганни Романової. 33-річний політик зупинила свій вибір на американській фірмі GUESS.



Її сумочка хоч і не коштує захмарних грошей (зараз її можна придбати за 2600 гривень), але зате виділяється яскравим дизайном і оригінальністю.

Як ми бачимо жінки-нардепи з різних фракцій, ведуть «війну» не тільки на політичному фронті, а й на модному. І коли не виходить перемогти противника, пролобіювавши той чи інший закон, в справу йдуть жіночі штучки. Ну, а хто ж у Верховній Раді дійсно наймодніший, ми напишемо в нашому наступному матеріалі.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що кума Президента носить сумочку вартістю 17 мінімальних пенсій.

Також ми писали, що соратниця Тимошенко змінила недорогу сумку на Dolce & Gabbana за десятки тисяч.

Чоловіки не відстають від жінок, Знай.ua повідомляв про те, що депутати люблять купувати годинник і авто одного бренду.