У Німеччині все частіше закликають місцевий уряд передати Україні якнайбільше озброєння. Потрібно подолати російську агресію спільними зусиллями.

Про це заявив колишній глава Мюнхенської конференції з безпеки Вольфганг Ішінгер, передає DW .

На його думку, на сьогоднішній день Німеччина має можливість допомагати Україні у великих кількостях, але вони чомусь не поспішають це робити. Чоловік закликав Німеччину найближчим часом передати Україні озброєння, яке мають на складах Збройних сил ФРН. Завдяки цьому контрнаступ ЗСУ відбудеться набагато швидше, і не залишиться жодних сумнівів у тому, що він буде успішним.

Німеччина, Бундестанг. Фото: YouTube
Німеччина, Бундестанг. Фото: YouTube

Цим кроком ФРН переконали б увесь світ у тому, що вони стурбовані ситуацією в Україні не лише на словах, а й захищають безпеку українців.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"На мою думку, все говорить за те, що західні партнери, включаючи ФРН, повинні організувати максимально можливу військову підтримку України зараз, а не наступного року", - додав Вольфганг Ішингер.

Таким чином, мабуть, він вирішив дорікнути місцевому уряду, який обіцяв передати українським захисникам свої сучасні системи ППО до кінця літа, після чого заговорили про нові терміни - кінець 2022 року, тобто ще більше 4 місяців, що нам зовсім не підходить.

Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео: скріншот з відео
Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео: скріншот з відео

Дедалі частіше лунають терміни про те, що найближчі 3-6 тижнів стануть вирішальними для України у цій війні, це до середини жовтня. Українським захисникам потрібно досягти суттєвих успіхів на полі бою вже до початку перших холодів, бо потім це буде в рази важче.

Тому вкрай сподіваємося, що Німеччина схаменеться, адже у них є можливість реабілітувати себе.

Нагадаємо, що пропагандисти розлютуються: Борис Джонсон може стати новим генсеком НАТО, допомоги для України стане ще більше

Раніше повідомлялося, що ЗСУ завдали руйнівного удару по Антонівському мосту в Херсоні, тепер рух неможливий: у пропагандистів тремтить голос

Також, ЗРК Stormer HVM та німецькі ЗСУ Gepard вже роблять боляче російським загарбникам на полі бою: бачать усі ворожі цілі з будь-якої відстані