Медалі, які роздав ватажок сепаратистів пушилін, продають за безцінь на російських маркетплейсах.

На російському ресурсі "Avito" у продажі з'явилися медалі "За визволення Маріуполя". Придбати нагороду можна за 600–1000 дерев'яних. Про це написали у соцмережах.

Медаль "За визволення Маріуполя" заснував т.зв. глава "ДНР" пушилін у квітні. Ціна за медаль разом із посвідченням до неї починається від 500 рублів.

Скриншот оголошення
Скриншот оголошення

Медаль випущено 26 квітня 2022 року указом керівника так званої "днр" Дениса Пушиліна. На реверсі нагороди вказано дату - 21 квітня 2022 року. Вона збігається з датою наказу путіна про відміну штурму заводу "Азовсталь".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скриншот оголошення
Скриншот оголошення

Медалі у самопроголошеній квазіреспубліці "днр" вручили 93 бойовикам. "Нагородження" відбулося 3 травня, медалі роздавав особисто ватажок терористів "днр" пушилін.

Скриншот оголошення
Скриншот оголошення

Дизайн медалі повторює стиль радянських нагород часів Другої світової, які вручали за визволення міст СРСР.

Продавці "нагород" вказували, що перебувають у Москві, але коли інформація з'явилася у ЗМІ, медалі щезли з пропозицій сайту.

Варто зазначити, що до медалі "бійці" пропонували посвідчення до неї.

Нагадаємо, ми писали, що Британія зважилася на передачу військових кораблів Україні, ЗСУ готові до знищення флоту росіян.

Як повідомляв "Знай.ua" ще на крок ближче до перемоги: в Україну прибули САУ "Лучники" від шведських партнерів, і миттєво здатні знищити окупантів.

Також "Знай.ua" інформував, на Херсонщині завдяки HIMARS окупанти перетворились на порох — їхали атакувати Миколаїв