З кожним днем ​​в українському полоні стає дедалі більше російських окупантів та бойовиків із окупованих територій. Один із таких вирішив розповісти, як опинився у полоні, а також поговорив із родичами, які його вже майже поховали.

Ролик із допитом з'явився на офіційному YouTube -каналі українського активіста Володимира Золкіна, який регулярно допитує тих, хто прийшов на нашу землю з агресією.

Полонений окупант, фото: скріншот з відео
Полонений окупант, фото: скріншот з відео

На цей раз до них прийшов Віталій Романченко. Як сам визнає 40-річний чоловік, воювати він не хотів, але його змусили. У нього навіть був увесь цей час український паспорт, і лише в листопаді цього року влада "ДНР" почала змушувати мешканців отримувати документ з недореспублік. Його, до речі, він так і не встиг одержати, бо почалася війна.

Потім у ролику вони почали дзвонити родичам полоненого. Сестра спочатку не брала слухавку, після чого таки заговорила. "Напевно так" - саме так вона відповіла на запитання, чи вона знає чоловіка, що є її братом.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Щойно їздила до вас за кермом на машині, провідувала. Де ти є взагалі? Я зрозуміла, далі що? Таке почуття, що ти не в Україні, чому там усі російською розмовляють. Корови твої всі живі, нормально. Ти постарів років на 10. Ви мене в могилу все зведете» - почала казати жінка.

Полонений окупант, фото: скріншот з відео
Полонений окупант, фото: скріншот з відео

Найбільше потішив той факт, що домашнє господарство її хвилювало більше, ніж здоров'я брата. Він навіть одразу наголосив, щоб продавали корів, і потім розберуться. Смішна ситуація.

Також нещодавно з військкомату приходили додому до чоловіка, і чи не сказали родичам, що його вбито, чергову пропаганду від росіян, щоб усі озлобилися на Україну. Сподіваємося, що всі розплющать очі, і побачать, хто насправді є ворогом.

При цьому, як зізнається чоловік, на підконтрольну Україні територію втекти немає можливості, адже місцева влада відправила всі зусилля на те, щоб тримати їх там, щоб не розбігалися. Навіть полем неможливо пройти.

Нагадаємо, що Олексій Арестович проговорився про новий задум ЗСУ у Херсонському напрямку: десятки батальйонів не врятують окупантів

Раніше повідомлялося, що путін боїться, що народ може збунтуватися і відправляє в Україну представників нацменшин: вбивча статистика

Також Андрій Єрмак назвав вирішальні місяці війни в Україні .