Українські танкісти виконують дуже важку роботу, але з кожним боїв стають лише сильнішими і відправляють орди російських окупантів у пекло. Кадри з робочих буднів українських героїв показали на офіціальній сторінці Міністерства оборони у соціальній мережі Facebook.

Кожен бій лише загартовує воїнів ЗСУ, зокрема танкістів, які виконують неймовірно важку роботу, аби зменшити присутність окупантів на українській землі. Воїни-танкісти щодня змушують загарбників сивіти від страху, адже не мають жалю до противника і щосили мстять за їхні численні злочини проти мирних українців.

Танкісти ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Танкісти ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

"Вони – броньований кулак нашого війська. Потужний і надійний! Загартовані в боях і націлені на перемогу, наші воїни-танкісти щодня б'ють ворога та відправляють російських загарбників до пекла! Українські воїни мінусують путінську орду безжально та ефективно!", - йдеться у повідомленні відомства.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, жителі самопроголошеної "ЛНР" розкрили план путіна, який буде після того, як місцевих пустив на "фарш": "Нормальна заміна..."

Також наш портал інформував, що російські пропагандисти намагаються переконати жителів окупованих територій у принадності "російського світу": "Ви боїтеся, рф - країна можливостей".

Крім того, наш портал інформував, ручний алкоголік путіна Дмитро Медведєв продовжує божеволіти без справжньої роботи, і вигадав "півтора сценарію" завершення війни.