Радник Офісу президента України Олексій Арестович висловився щодо розпаду особистості диктатора путіна, і частково спростував слова Валерія Залужного.

Все це під час традиційного ефіру з російським правозахисником та юристом Марком Фейгіним. Протягом шести з половиною місяців вони збираються та обговорюють ситуацію на фронті.

Почнемо з приємного, як поступово диктатор з Росії розвалюється на очах цього світу. Йдеться про розлади поведінки, які видно неозброєним оком.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"Це ж розпад особистості - те, що він демонструє. Там все дуже погано, починаючи з жестів і закінчуючи формулюваннями. У Путіна нервовий тик", - зазначив Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тепер залишилося, щоб усе це помітили і громадяни Росії, після чого помітили, що ця людина більше не в змозі керувати цією країною. Психічний розпад з кожним днем ​​дедалі складніше приховати.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

"Як він заявив, що Росія нічого не втратила в цій війні. І це в день, коли повідомили про 50 тисяч загиблих солдатів. У день, коли йде два контрнаступи. Він каже, що Росія зміцнила свій суверенітет... Втративши третину армії?" ", - додав радник ОПУ.

Продовжили розмову обговоренням слів головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. У своєму недавньому інтерв'ю він зазначив, що громадянам рано розслаблятися, і війна нікуди не пішла. Все тому, що у 2023 році Київ може чекати на черговий наступ російських військ.

Валерій Залужний, фото: скріншот з відео
Валерій Залужний, фото: скріншот з відео

Сам позаштатний співробітник Офісу президента у це вірить слабо.

"Військові як військові, вони малюють крайній, найгірший варіант, який може статися. Імовірність цього мала, але вона залишається. І він як головнокомандувач заявляє, що вважає своїм обов'язком підготовку до цього сценарію", — заявив Арестович.

Нагадаємо, що Дмитро Кулеба відповів на нову заяву путіну про "захист Донбасу", вимагає спецтрибуналу.

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович пророкував настрої окупантів після втечі під Харковом

Також Олексій Данилов заспокоїв українців оптимістичним прогнозом про розв'язання війни