Українці у мережі пожартували про те, хто став "смертником" у підриві мосту через Керчинську протоку, хтось із харків'ян приписав цю роль Михайлу Добкіну. Але росіяни не сприйняли це як жарт та "поховали" ексмера.

Спочатку з'явився мем про те, що декілька тижнів назад Генштаб розробляв безпрецедентний план зі знищення кримського мосту, та почувши про це Михайло "Допа" Добкін, як справжній патріот, який з 2014 року "боронить батьківщину", добровільно зголосився взяти участь у цьому.

Добкін на фронті. Фото: скриншот з відео
Добкін на фронті. Фото: скриншот з відео

Новина з'явилася на тлі громадського обурення після того, як з'явилися у мережі фотки добкіна у формі ЗСУ. Українці пригадали, що він так топив за росію, що груди готов був проломити, аж тут раптом сталось "диво". Проте цього імовірно не підозрювали русняки, які за чисту монету сприйняли жарти та меми про перевтілення Доби.

Новину розігнали по своїх пабліках росіяни, назвавши Добкіна "смертником" але вже на повному серйозі.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

"В українських пабліках пишуть, що вибух на Кримському мості це план Генштаба України, який виконав смертник Михайло Добкін з Харкова".

Добкін на фронті. Фото: скриншот з відео
Добкін на фронті. Фото: скриншот з відео

У коментарях до повної "зради" додалась ще одна, яка викликала у українців неконтрольований регіт. "Як перестати реготати? Ексмера Харкова Мишу Добкіна записали до підривників мосту. Жарт русня реально не розуміє".

Добкін на танку. Фото: скриншот з відео
Добкін на танку. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, ми писали, що Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заспокоїв українців, перемога над росією дуже близька.

Як повідомляв "Знай.ua" палає Кримський міст, палають росіяни: реакція переляканих окупантів та найкращі меми від українців.

Також "Знай.ua" інформував, що путін почав шукати винного у своїх провалах в Україні, обіцяють покарати кожного.