Атаки з неба - одне з ключових питань сучасного ведення війни. І рашисти у цьому постійно програють, навіть маючи більше літаків. Натомість українці усе більше опановують дрони и досягли у цьому неабияких успіхів.

Про це нещодавно розповів журналіст Роман Цимбалюк на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

"Це справжні дракони, які несуть смерть. Несуть смерть вже зараз. Це єдиний критерій ефективності. Є різні модифікації, але концепт - дрони, що здатні піднімати ДЕСЯТКИ кг. Вони можуть виконувати розвідувальні, ударні і транспортні задачі. Ця модель несе 8 мін 82мм на 20 км. Скид завдяки барабанному механізму. Я мрію, щоб їх виробляли на конвеєрі сотнями або тисячами, а не десятками як зараз. Це все вже створено в Україні", – пише Роман Цимбалюк.

Як повідомляв Знай раніше, до Конгресу США внесли доленосні законопроекти про визнання Росії державою-спонсором тероризму.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про доленосну новину повідомив у своєму Twitter-акаунті вірний друг України старший радник Конгресу Пол Массаро.