З'явилося ще одне підтвердження того, що армія кривавого диктатора путіна виснажена. Почали використовувати іранські дрони-камікадзе, бо іншого озброєння майже не лишилося.

Такою думкою поділився колишній командувач сухопутних військ США в Європі, генерал-лейтенант Марк Хертлінг у коментарі виданню CNN .

Окупантам на восьмий місяць війни не вистачає техніки та особового складу для протистояння зі Збройними силами України. Тобто "друга армія у світі" не може розправитися з українською, яка навіть не в першій десятці. Сувора реальність.

"Shahed-136". Фото: скриншот з відео
"Shahed-136". Фото: скриншот з відео

"Армія пана Путіна зараз порожня. Вони не прийшли на цю [війну] порожніми, але зараз вони порожнисті, як з погляду обладнання, так і все більше з погляду особового складу. Настільки, що їм доводиться звертатися до інших країн, до Ірану за безпілотниками "Шахед-136", а тепер і за ракетами, щоб замінити систему, яка щойно була виснажена", - заявив Хертлінг.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Незабаром Іран може зробити чергову помилку, чим нашкодить не тільки спокою України, а й собі. Путін намагається всіма силами домовитися про постачання некерованих іранських ракет, які будуть використовуватися як зброя терору - обстріл мирних міст.

Лідери Ірану та Росії, скріншот: YouTube
Лідери Ірану та Росії, скріншот: YouTube

Це ще один знак того, що російський резерв озброєння закінчується, а проти Ірану знову буде введено спеціальні санкції, чим заженуть його в чергову ізоляцію.

Сподіваємося, що незабаром вони усвідомлюють свою помилку, і перестануть забезпечувати терор України.

Наша сторона вже має намір обірвати всі дипломатичні відносини, а також запровадити санкції.

Нагадаємо, що Олексій Арестович оцінив ризики вступу Лукашенка у війну на тлі прихованої мобілізації в Білорусі

Раніше повідомлялося, що окупанти стягують на фронт музейні експонати: скоро підуть у хід палиці та каміння

Також у Росії підбирають заміну Шойгу: кого просуває Кадиров з Пригожиним .