Американський актор Марк Гемілл через платформу United24 допоміг зібрати гроші на 500 безпілотників, і надіслав їх в Україну.

Актор долучився до платформи United24 минулого місяця. Гемілл, широко відомий своєю роллю Люка Скайвокера у гучній франшизі "Зоряні війни", сказав ведучому Джо Матьє, що він надіслав обладнання в Україну лише тому, що вони вкрай потребують його.

Скриншот повідомлення. Фото: Twitter
Скриншот повідомлення. Фото: Twitter

Дуже просто: Україні потрібні дрони. Вони визначають результати війни, вони захищають свою землю, свій народ, вони стежать за кордоном, вони очі неба, — сказав Гемілл Матьє в радіоінтерв'ю, опублікованому в четвер.

Раніше Володимир Зеленський оголосив 71-річного актора амбасадором проєкту "Армія дронів" UNITED24 зі збору коштів. У своїй заяві Гемілл висловив вдячність за приєднання до ініціативи, зазначивши, що це найкращий час для того, щоб усі зібралися разом і допомогти українцям перемогти росію в цій війні.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Мем про Люка Скайвокера, Twitter
Мем про Люка Скайвокера, Twitter

Україна потребує постійної додаткової підтримки. Саме зараз найкращий час для того, щоб усі об’єдналися і допомогли Україні вистояти у цій війні з імперією зла, зазначив актор.

Нагадаємо, ми писали, що у Швеції розслідують крадіжку камер контролю швидкості: шлейф простежується до ворожих дронів.

Як повідомляв "Знай.ua" у США знайшли нове підтвердження того, що російська армія "порожня": іранський "шопінг" це доводить.

Також "Знай.ua" інформував, атака дронів Shahed-136: чого українцям не можна робити в жодному разі.