Внаслідок нападу на військовий аеропорт Дімас було знищено ділянку збирання безпілотників, деталі яких були виготовлені в Ірані та відправлені до Сирії, повідомляє Сирійський центр спостереження.

Також було знищено одну зі злітно-посадкових смуг та пошкоджено військовий радар. Про це пише сирійський центр моніторингу за дотриманням прав людини - SOHR, із посиланням на джерела.

Ізраїль завдав удару по базі в Сирії
Ізраїль завдав удару по базі в Сирії

Потік боєприпасів та запчастин до іранських БПЛА почав надходити у Дімас у січні 2022 року.

Зазначається, що удар був завданий по об’єкту, де зберігалися важливі деталі та матеріально-технічне обладнання для виготовлення безпілотників, які відправлялися до Сирії з Ірану.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Останнім часом Іран і підтримувані ним бойовики повністю контролюють аеропорт, зазначають у повідомленні.

Крім того, члени терористичної "Хезболли" проводили бурові роботи в районі цього аеропорту і навколо нього для зберігання іранської стратегічної зброї.

Раніше ізраїльські ракети влучили в район міжнародного аеропорту Дамаска, а також район поблизу Дамаска, де були націлені батарея протиповітряної оборони та техніка військово-повітряних сил режиму.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти готуються розграбувати Херсон перед втечею: вже відкрито закликають до мародерства.

Як повідомляв "Знай.ua" на росії військовий літак знову "атакував" житлові будинки

Також "Знай.ua" інформував. що військовий стратег Мік Райан оцінив можливості російської армії найближчі місяці: "Ми не повинні недооцінювати ворога".