Деспотичний президент Росії Володимир Путін пережив невдале падіння, що посилило побоювання, що у 70-річного чоловіка серйозні проблеми зі здоров'ям.

Як повідомляєDailyStar, Путін нібито впав зі сходів у своїй офіційній резиденції в Кремлі, і його охоронці допомогли йому лягти на найближчий диван.

На допомогу йому прийшли особисті медики, які виявили у нього удар копчика та нібито виявили у нього "рак шлунково-кишкового тракту", повідомляє Telegram-канал General SVR.

Володимир Путін, кадр із зустрічі з матерями
Володимир Путін, кадр із зустрічі з матерями

Вони також стверджують, що падіння змусило його випорожнюватися мимоволі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Незрозуміло, як вони виявили рак, коли перевіряли його на падіння, але російський Telegram-канал був джерелом заяв про поганий стан здоров'я з початку вторгнення в Україну.

Згідно з версією, путін спускався сходами, коли "спіткнувся і впав на спину, після чого впав на бік і скотився на пару ступенів" .

Повідомляє також, що: "Інцидент стався на очах у охоронців президента, які швидко зреагували і кинулися на допомогу путіну. Троє силовиків допомогли президенту дістатися найближчого дивана і викликали лікарів, які чергують у резиденції".

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

Медики прибули протягом кількох хвилин, але не змогли одразу оглянути президента, оскільки у нього "онкологія шлунково-кишкового тракту, внаслідок чого він уже має серйозні проблеми із травленням" — і падіння викликало "мимовільну" реакцію.

Канал, який не розкриває своїх джерел, стверджує, що путін тепер носить "спеціальне взуття навіть удома з протиковзким покриттям".

Окремі розслідування ЗМІ показали, що путіна під час подорожей оточувала група лікарів, зокрема онколог.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що росіяни перетворили кримський Джанкой на найбільшу свою військову базу: ЗСУ чекає незабаром багато роботи.

Раніше ми повідомляли, що диктатор путін побоюється, що кожен день може стати для нього останнім: "Сам виростив".