Експерт розповів, як Росії вдалося одразу принизити свою систему ППО на весь світ. Вибухи на аеродромах стали останньою краплею, і одним із найбільших поразок.

Про це у своєму Telegram-каналі написав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко.

Фото росіянина біля ППО рф в Криму. Фото: скриншот telegram
Фото росіянина біля ППО рф в Криму. Фото: скриншот telegram

Вибухи на аеродромах "Енгельс" та "Дягілєво", що в Саратовській та Рязанській областях, остаточно показали світові, а зокрема російському народу, що їхня система протиповітряної оборони не зможе забезпечити захист військових об'єктів.

Безпілотник, у використанні якого Росія вже встигла звинуватити всіх, було б важко не помітити. А це означає одне – жодного ППО немає.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"У Росії сталася низка інцидентів, і Конашенков заявив, що виною тому нібито був український БПЛА "Стриж". Не знаю, в курсі генерал-словоблуд щодо того, що "Стриж" це радянський, відсталий і примітивний БПЛА розміром практично з F-16 , що гуде, як провісник Апокаліпсису, чи ні, але своїм перлом він лише зганьбив російську ППО", – пояснив Коваленко.

Техніка російських окупантів. Фото: скрін youtube
Техніка російських окупантів. Фото: скрін youtube

Такою своєю заявою генерал дискредитував російську армію, а це наразі є у них злочином. Якщо старий винищувач радянських часів здатний пролетіти 700 кілометрів і потрапити до мети, а російська ППО не спрацювала, це вже велике питання викликає.

До речі, російське ППО вже ганьбилося в Сирії та Лівії, а також їх постійно знищував Азербайджан у Вірменії.

"Російське ППО? Покупців цього мотлоху вітаю з їхнім капіталовкладенням. Але головне не привітання. Головне, що тепер про це знають усі! Абсолютно все", – резюмував Коваленко.

Нагадаємо, ми писали, що ЗМІ повідомили, що володимир путін впав зі сходів, але охорона вчасно встигла

Як повідомляв "Знай.ua" путін придумав "геніальний" план із захоплення України: захоплення не тільки влади, а й "чистка" українського народу.

Також "Знай.ua" інформував, росіяни перетворили кримський Джанкой на найбільшу свою військову базу: ЗСУ чекає незабаром багато роботи