Росіяни раптово перетворили місто Джанкой на Кримському півострові на найбільшу військову базу росіян.

Про це повідомляє у своїй новій заяві начальник Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексія Громова під час брифінгу .

Усі найближчі містечка, а також Джанкой став військовою базою в окупованому Криму, де зібралося не лише багато військових, а й техніки. Все це зовсім вирушить гинути та ламатися в Україну.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

На півночі півострова містяться резерви для того, щоб посилити угруповання на Наддніпрянському та Оріхівському напрямках.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Місто Джанкой та прилеглі до нього райони фактично перетворилися на найбільшу військову базу на тимчасово окупованій території Криму, звідки здійснюється передислокація російських військ та техніки", - сказав Громов.

Крім того, в одному із парку техніки знаходиться не менше 750 одиниць озброєння та техніки.

Зовсім скоро це все буде знищено, або ж перейде в арсенал нашим захисникам, оскільки Крим обов'язково буде звільнено від росіян, і це лише питання часу.

При цьому втрати ворога серед особового складу зросло до 90 090 "двохсотих" . Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

Нагадаємо, що політолог назвав перші провісники великої революції в Росії: все залежатиме від виборів та путіна

Раніше повідомлялося, що диктатор путін знову продемонстрував усі ознаки того, що йому залишилося недовго: трясуться руки та сповільнилася реакція

Також, хто обстріляв Хакасію: на Росії залишилося без опалення 70 тисяч людей у ​​лютий мороз