Багатостраждальній Сирії знову не щастить. Країна, що терзається затяжною війною, і перетворилася на театр бойових дій в Азії, страждає ще й від внутрішніх терактів. Черговий з них стався в неділю, 7 червня в сирійському місті Ель-Камишлі.

Orient News


В Ель-Камишлі терорист-смертник привів у дію вибуховий пристрій в житловому кварталі Хелку. Таку інформацію розповсюдило сирійське агентство Orient News телерадіомовлення. Офіційна сирійська преса не повідомляє, чи були в результаті інциденту загинули, проте деякі місцеві видання заявляють про наявність кількох жертв мирного населення (не конкретизуючи кількості).


Бойовик закріпив вибуховий пристрій на поясі, і привів його в дію на контрольно-пропускному пункті, контрольованому Курдським управлінням ополченців.
Ель-Камишлі також відомий, як місто, у якому будується російська військова база. Вона буде перебувати в аеропорту.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Єгипті Археологи виявили унікальну гробниці фараонів: фото.

Як повідомляв портал Знай.uа , Найдавніше європейське пиво — знайдені сліди стародавнього солоду, якому 6 тис. років.

Також Знай.uа писав, що Археологи зробили епохальне відкриття в центрі Києва: "Навіть не здогадувалися..."