На офіційному каналі Офісу Генпрокурора України з'явилася цікава та обурлива інформація щодо нового викриття...

Як виявилось, з початку повномасштабної війни, розпочатої Росією, одне українське підприємство здійснювало експорт комплектуючих для ремонту військової техніки до РФ.

Генпрокуратура, фото: gp.gov.ua
Генпрокуратура, фото: gp.gov.ua

Наразі у кримінальному провадженні за фактом пособництва державі-агресору розпочалося розслідування. Досліджуються факти торгівлі з РФ, і навіть нелегальні постачання продукції, які допомагають ворогові під час цієї війни.

"За даними слідства, після початку повномасштабної військової агресії РФ проти України один з вінницьких машинобудівних заводів продовжив співпрацю з країною-агресором. В умовах військового стану керівництво заводу налагодило поставки комплектуючих для ремонту та обслуговування машинобудівної галузі. Це шестерні, секційні насоси, гідромотори, обладнання, що використовуються у військовій техніці", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Генпрокуратура, фото: gp.gov.ua
Генпрокуратура, фото: gp.gov.ua

Повідомляється, що це вдалося провернути, використовуючи підконтрольні суб'єкти РФ через Туреччину, Румунію та Казахстан. А гроші передавалися за допомогою банківських рахунків, відкритих до ЄС через санкції. Загалом на територію країни-агресора ввезено комплектуючих на суму 51 мільйон гривень.

Нагадаємо, Росія намагається нав'язати Україні фальшивий світ: США попередили про пастку

Як повідомляв "Знай.uа", путін у 2014 активізував будівництво таємного метро в Москві: готується провести останні дні життя під землею

Знай.ua писав, Ігор Гіркін після вигону з ворожих військ розповів про сюрпризи для України найближчими тижнями: "Не замерзнуть і боротимуться проти "мос**лей"