Кривавий диктатор з Кремля путін вирішив застосувати нову стратегію у війні. Її метою було зламати українців, однак і це йому не вдалося.

Про це написав держсекретар США Ентоні Блінкен у Twitter . Він переконаний, що в нього нічого не вдасться зробити, і його війна вже фактично програна.

Зробити він це планував за допомогою ударів по інфраструктурі, але навіть відсутність світла та тепла не зламало прагнення наших людей перемогти.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Президент Путін застосував нову стратегію руйнування будинків та інфраструктури у спробі зламати волю народу України. Він не досягне успіху. Ми залишатимемося єдиними з Україною стільки, скільки знадобиться", - підкреслив Ентоні Блінкен.

Справа в тому, що протягом останніх двох місяців, як тільки в країні почало холодати, Росія почала завдавати ракетних масованих ударів по території України.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

У жовтні це було мінімум 3 рази, у листопаді 2, і в грудні поки що 1. Це сильно шкодить нашій інфраструктурі, і люди днями сидять без електрики, проте прагнення перемоги та ненависть тільки збільшилися. Як свідчать опитування, навіть такі проблеми не змусять українців здатися і піти на мирні переговори з Росією.

Зруйнована інфраструктура. Фото: Youtube
Зруйнована інфраструктура. Фото: Youtube

Триває повномасштабна війна вже 9 з половиною місяців, і поки що ніхто не знає, коли піде до завершення.

Нагадаємо, що Лукашенка знищать фізично: чому диктатор повертає страту

Раніше повідомлялося, що путін шукає, куди бігти після поразки в Україні: вже купують нерухомість

Також росія намагається нав'язати Україні фальшивий світ: США попередили про пастку