Солдат російської армії, показав "розпаковку" від волонтерів на Новий рік, щедроти позахмарні, макарони, рис і вівсянка у чорних пакетах — натяк?

У тг-пабліку "Боже, яке кончене" розмістили відео, у якому солдат рф розпаковує подарунок від волонтерів до Нового року. Він спочатку показує досить велику коробку, у якій виявляється не так і багато речей.

Радість журика. Фото: кадр з відео
Радість журика. Фото: кадр з відео

Зверху там лежить запакований перев'язувальний матеріал, потім два джгути, і декілька пакетів з-під сміття у яких насипом вівсянка, рис та жменька макаронів.

Радість журика. Фото: кадр з відео
Радість журика. Фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Солдат все це коментує з надією на диво. Найбільше сподобались джгути, та коли дійшов до макаронів, аж підстрибнув від щастя: "Макарони, треба ж!".

Радість журика. Фото: кадр з відео
Радість журика. Фото: кадр з відео

Також у коробці валялася складена брудна білизна, яку солдату було явно неприємно брати до рук. "Ну і білизна", - прокоментував ворог.

На відміну від українців, які практично повністю забезпечують усім необхідним українських захисників, "волонтери" ворога лише й можуть прислати запхати в сміттєві пакети кашу, натякаючи, що після каші туди може потрапити сам служивий.

Нещодавно у мережі похвалилися шоломами, придбаними у іграшковій крамниці. які носив ворог.

Нагадаємо, ми писали, що експерт спрогнозував, коли може закінчитися війна в Україні - у путіна більше немає сил тримати все під контролем.

Як повідомляв "Знай.ua" підсмажені окупанти злетіли в повітря: у Мелітополі ЗСУ знищили базу, у якій облаштувалися вороги.

Також "Знай.ua" інформував, що "друга армія світу" гине в Україні одягнена в іграшкову амуніцію.