У Мережі показали каски, у яких воює ворог - на внутрішній стороні застереження - "Warning, this is a toy".

Росіяни гинуть в Україні озброєнні касками, на яких надруковане застереження, що ця річ є іграшкою. Фотофакт виклали в мережу в телеграм-пабліку "Бросок Мангуста".

Ворог здихає в іграшкових касках, зазначають в повідомлені, та коли на озброєння візьмуть іграшкові автомати?.

За описами знайшли подібні каски за ціною 150 євро на іграшковому сайті.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

Виглядає каска дуже подібно до справжньої, але крім переробленої пластмаси на голові у російського бійця більше жодних характеристик така каска не виконує.

У описі зазначено, "Іграшковий шолом югославської армії M97 для параду Майле Драгіч. Шолом без захисту!"

Такий захист скоріше за все видають зекам, яких вербує "вагнер". Їх використовують як м'ясо, завозячи на позиції до українських ЗСУ. За словами представника ОП Єрмака, ці зеки отримують автомат, без броніків і касок, і роблять набіги на наші позиції. Саме це щодня відбувається під Бахмутом. Загарбники кладуть сотні таких людей в надії, що ними їм вдасться послабити нашу оборону. За спинами цього м'яса стоять кадрові військові.

Нагадаємо, ми писали, що війна в Україні може завершиться після однієї умови: "Путін у силах зробити це прямо сьогодні".

Як повідомляв "Знай.ua" диктатору Лукашенко довелося бігти пішки на зустріч із путіним, звинуватив у всьому німецький автопром.

Також "Знай.ua" інформував, що Україна отримала можливість атакувати Москву, чи наважаться в ОПУ на це.