У Сполучених Штатах Америки вкотре висловилися про війну в Україні і назвали головні умови для її завершення. Все залежатиме від диктатора путіна.

Про це розповіла посол США в Україні Бріджіт Брінк в одному зі своїх нових інтерв'ю.

Все частіше лунають розмови про те, що війна має закінчитися, але це залежить виключно від російського президента путіна. Тільки він може покласти край війні, якщо захоче.

Посольство США. Фото: Українська правда.
Посольство США. Фото: Українська правда.
Посольство США. Фото: Українська правда.

Поки що такого бажання не видно в Кремлі, а про виведення військ взагалі не йдеться. Путінська еліта лише час від часу повторює наратив у тому, що вони йде по плану.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, згадала посол та слова лідера США Джо Байдена про те, що лише український президент Володимир Зеленський вирішуватиме коли і як мають розпочатися мирні переговори про закінчення війни.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Якщо росіяни хочуть зупинити війну, Путін може зробити це прямо сьогодні. Він може зупинитися, відвести свої війська, і війна закінчиться. Для нас дуже важливою є підтримка вашого демократично обраного президента і право українців на захист", — зазначила дипломат.

Тим часом, Збройні сили України крок за кроком продовжують звільняти наші території від цієї російської агресії. У жодному разі не можна зараз здаватися, і перемога обов'язково за нами.

Переговори між рф та Україною. Фото: Youtube
Переговори між рф та Україною. Фото: Youtube

Нагадаємо, що росія намагається нав'язати Україні фальшивий світ: США попередили про пастку

Раніше повідомлялося, що Ігор Гіркін після вигону з ворожих військ розповів про сюрпризи для України найближчими тижнями

Також ЗСУ підготували для росіян взимку ще кілька гарячих "котлів": які напрями звільнять ще цього року