Росіяни продовжують програвати на всіх фронтах в Україні. ВСУ їх виганяють із тимчасово окупованих територій, а пропагандисти програють інформаційну війну проти українців, які борються за правду.

Цього разу вони вирішили визнати, що програють і навіть назвали причину цього. У всьому винне на їхню думку "Львівське військово-політичне училище", як зазначив військовий експерт Денис Казанський у своєму Telegram-каналі.

Наразі своєму народу вони намагаються всіляко довестися, що в Україні за часів Радянського Союзу було військово-політичне училище, і саме там багато років готували "фахівців військового агітпрому".

За словами російських ЗМІ, Друга світова війна нібито змусила українців створити його в місті Брянськ, потім у Воронежі, Харкові, і в результаті воно залишилося у Воронежі.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

1993 року заклад розформатували, але ще 12 років начебто "фахівці" працювали на базі університету "Львівська політехніка". Пропагандисти зазначили, що там їх навчали правильно подавати військові зведення, а також знімати "прифронтових пенсіонерів". Все це вони порівнюють із німецькою пропагандою того часу.

Пропагандисти, скріншот з відео
Пропагандисти, скріншот з відео

Це й нібито стало причиною того, що росія програла інформаційну війну. Як мінімум, про це заявляють росіяни.

"Якщо їхня ідіотська пропаганда не працює - це тільки тому, що десь є єдине у світі спеціальне училище, яке готує крутих військових пропагандистів" - говорить Денис Казанський.

Полонені окупанти. Фото: скриншот Telegram
Полонені окупанти. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, що у Пентагоні ведуть дискусії щодо передачі Україні нових безпілотників Reaper: бояться, що росія вкраде технологію

Раніше повідомлялося, що білоруські війська рушили до кордонів з Україною.

Також ЗСУ змусять окупантів бігти: що стане ключовим фактором