Раптом фанати «російського світу» Ігор Стрєлков-Гіркін і пропагандист Володимир Соловйов посварилися. Наразі збираються влаштувати публічні дебати.

Почалося все з ефіру "головного рупора Кремля" Соловйова, де він заявив, що в Росії тепер "розбестили псевдопатріотичну колону". Мовляв, навіть Ігор Гіркін злякався війни в Україні, і повернувся.

"Тепер з'ясовується, що на передову не пустили. Ну до вагнерів би записався, показав би чого реально стоїш. У чому проблема? І тепер значить, стратег хронів... Слов'янськ про*рав, відкотився до Донецька, в Донецьку його мало не вбили". за зраду, тікав звідти, спробував повернутися" - говорив Володимир Соловйов.

Реакція донецького терориста не забарилася. Він одразу ж звинуватив пропагандиста у постійній брехні та запросив його на публічні дебати.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ця сварка реально порадує більшу частину користувачів мережі. Один регулярно бреше народу Росії про те, що відбувається в Україні, а другий лише деморалізує російську армію, хоч і бажає їй перемоги. Таких клоунів ще треба пошукати.

"Сьогодні з ранку хтось Володимир Рудольфович Соловйов (шапіро) на своєму радіо та телеграм-каналі розповідав про мене багато поганого. Як завжди - рясно і нестримно брехав", - сказав Ігор Стрєлков.

Ігор Гіркін - Стрєлков. Фото: скрин відео
Ігор Гіркін - Стрєлков. Фото: скрин відео

Одразу після цього терорист запропонував пропагандисту зустрітися на нейтральній території та провести публічні дебати. Там вони змогли б з'ясувати всі питання.

"Втім на відповідь я навіть не розраховую. Оскільки дана боягузлива наскрізь брехлива істота не ризикуватиме своєю "репутацією" "золотої мови РФ" в умовах, на які легко пішли Навальний і Красовський", - додав він.

Пост Стрєлкова, фото: Telegram
Пост Стрєлкова, фото: Telegram

Нагадаємо, що новий масштабний наступ РФ: Кулеба пояснив, коли чекати

Раніше повідомлялося, що ЗСУ змусять окупантів тікати: що стане ключовим фактором

Також, у МЗС Британії застерегли Київ від мирних переговорів із росією