Заступник Начальника Головного Оперативного Управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов на брифінгу заявив про те, що Білорусь, швидше за все, все ж таки готується до участі у війні проти України.

До останнього не відомо, чи це станеться насправді. Однак останні дії, які відбуваються поблизу наших кордонів, говорять про те, що підготовка все ж таки відбувається. Так, в областях Білорусі створюють територіальну оборону.

Білорусь. Фото: скриншот з відео
Білорусь. Фото: скриншот з відео

Також він додав, що паралельно до цього так звана "палата представників" готується запровадити в Білорусі смертну кару за державну зраду для чиновників та військовослужбовців. Цей крок теж можна вважати одним із тих, які готують країну до війни.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

І якщо раніше громадяни України могли відчувати якийсь страх перед можливим вторгненням "сусідів згори", то зараз ВСУ повністю доводять, що нічого боятися. Вони з усім упораються та захистять мирних жителів.

Нагадаємо, чи вистоє Україна, якщо піде в наступ божевільний вусатий фюрер: "Все готово"

Як повідомляв "Знай.uа", не ясно що лікувати: росія відправила поранених "вагнерівців" до венерологічного диспансеру

Знай.ua писав, поліцейських на росії готують до відправки на війну в Україну: змушують збирати "екстренні валізки" з кольоровими олівцями