Стало відомо про те, як нещодавнє інтерв'ю Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного може вплинути на Захід. Яка зброя вже готується до відправлення.

Про це 24 каналу розповів військовий оглядач Денис Попович.

Україна як ніколи впевнена у своїй перемозі над Росією, і продовжить звільняти всі тимчасово окуповані території. При цьому наші захисники будуть використовувати всі засоби, які тільки вважатимуть потрібними. Однак, і тут багато залежатиме від наших партнерів.

Валерій Залужний, фото: Telegram
Валерій Залужний, фото: Telegram

Денис Попович зазначив, що після вибухів на аеродромах "Енгельс", а також "Дягілєво", західними та російськими ЗМІ розлетілася новина про те, що Україна почала атакувати Росію, і тепер у наших союзників є побоювання, адже це може відбуватися ще частіше.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Водночас, США нібито не бачать у цьому проблему, хоч офіційно Україна цього й не визнавала ніяк.

Німеччина тим часом все ще боїться ескалації і не визначилася з постачанням танків Україні. Проте, водночас відправляють самохідні артилерійські установки, які теж важкої технікою.

"Насправді не бачу різниці, якщо надсилатимуть танки з Німеччини, але вони вже надсилають "самохідки", то яка різниця? Чи то "самохідки", чи то танки – це в принципі така ж велика важка техніка", - каже Денис. Попович.

ВСУ, фото: АрмiяInform
ВСУ, фото: АрмiяInform

Нещодавно в мережі було опубліковано інтерв'ю Валерія Залужного, де той висловив свою впевненість у повторному наступі окупантів на Київ ближче до лютого.

На це і міг бути зроблений розрахунок, щоб Захід прискорив ухвалення важливих для нашої країни рішень і надав ще більше зброї та боєприпасів.

"Пентагон нещодавно оголосив про новий пакет допомоги, там, до речі, були комплекси ППО. Можливо це розголос додасть певного ефекту, певного результату", - продовжує оглядач.

Нагадаємо, хто з безробітних насамперед потрапить під хвилю мобілізації в Україні: що потрібно знати про нюанси

Раніше повідомлялося, що поділ влади та народна війна: що готує божевільному диктатору кремлівська еліта

Також США значно розширить допомогу Україні новим озброєнням на тлі чуток про настання Росії: путін знову в дурнях