До обстрілів готувати почали вже навіть росіян. Влада розуміє, що війна дуже скоро переміститься на їхню територію.

10 місяців тому кривавий диктатор путін уявив із себе великого завойовника, і вирішив напасти на територію України. Він вважав, що триватиме протистояння лише кілька тижнів, а Київ взагалі вони зможуть захопити за три дні.

Путін. Фото: скрін youtube
Путін. Фото: скрін youtube

Однак, минуло вже 10 місяців з початку найбільшої в його житті помилки, і війна не тільки все ще продовжується, а й є провальною для російських окупантів.

Путін недооцінив Збройні сили України, як і весь світ, і тому жорстокі та криваві бійні точаться, і кінця цього не видно.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Крім того, у Кремлі чудово розуміють, що чим довше вони воюватимуть, тим сильніше розлютять українців, і в один момент бойові дії будуть уже на їхній території.

Інструкція для росіян, фото: Обережно, новини
Інструкція для росіян, фото: Обережно, новини

Ось громадян уже навіть почали готувати, і разом із платіжками за комунальні послуги роздають інструкцію, як вони можуть врятуватися від обстрілів. Зокрема, це відбувається у Воронежі.

"Звичайно, стало страшно. Адже Воронеж не так близько до кордону. І, звичайно, була надія, що ця інформація не стане в нагоді" - каже одна з мешканок.

Обстріл Білгорода
Обстріл Білгорода

Нагадаємо, що путін морально готовий застосувати проти України ядерну зброю .

Раніше повідомлялося, що вдалий контрнаступ ЗСУ на Крим: Бен Ходжес розповів, коли українці підуть у наступ

Також, путін планує закрити кордони для чоловіків після загальної мобілізації, гра на виживання починається