Найближчим часом Іран може значно збільшити кількість поставок озброєння російським окупантам. Образилися на промову Володимира Зеленського.

Про це заявив керівник ізраїльської розвідки "Моссад" Давид Барнеа, пише DW .

Справа в тому, що Кремль зараз веде переговори з Іраном про те, щоб розширити їхню співпрацю, і тим самим постачати більше озброєння, яке потім використовуватиметься як проти українки армії, так і мирних людей.

Иран, скриншот: YouTube
Иран, скриншот: YouTube

Все це офіційний Тегеран планує заховати "під завісою таємності". Плюс до цього зараз ведеться все до розширення проекту зі збагачення Ірану, що в майбутньому може призвести до небувалих наслідків.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ми попереджаємо про подальші наміри Ірану, які вони намагаються зберегти в таємниці, - про поглиблення та нарощування поставок передової зброї в Росію, розширення проекту зі збагачення урану та посилення атак на дружні (Ізраїлю - Ред.). мусульманські країни у регіоні. Давид Барнеа

Лідери Ірану та Росії, скріншот: YouTube
Лідери Ірану та Росії, скріншот: YouTube

Ізраїль при цьому планує робити все для того, щоб Іран не отримав ядерного озброєння власного виробництва, інакше потім їх надто важко контролювати.

"Не тільки найближчими роками, ніколи. Це моє зобов'язання, це зобов'язання Моссада", - наголосив він.

"Shahed-136". Фото: скриншот з відео
"Shahed-136". Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, що вдалий контрнаступ ЗСУ на Крим: Бен Ходжес розповів, коли українці підуть у наступ

Раніше повідомлялося, що українки роблять пластичні операції, щоб працювати на СБУ в тилу Росії.

Також, путін почав розпалювати конфлікт на Балканах через свою ганьбу в Україні, у Косові дуже стурбувалися