Повномасштабна фаза війни з Росією триває вже більше 300 днів, починаючи з 24 лютого 2022 року, коли окупаційні війська вторглися на територію нашої країни одночасно за кількома напрямками.

Зараз наші воїни ЗСУ роблять неможливе – вони героїчно обороняють нас, нашу свободу та незалежність. Нещодавно українці "відзначали" нову велику цифру в статистиці - наші захисники знищили більше 100 тисяч російських солдатів... і продовжують це щодня. Проте супротивника недооцінювати не варто. Вони надали багато клопоту ЗСУ. Зараз, наприклад, хлопці поділилися відео того, як їх врятували - маскувальною сіткою.

Український танк, скріншот: Facebook
Український танк, скріншот: Facebook

На опублікованому відео воїн ЗСУ розповідає про безпілотний боєприпас, розроблений Росією, під назвою "Lancet".

"Короче, другий **биш бл*ть завис над танком. Ось він зара висить. Не спрацював він чи що... теж, зараз незрозуміло, що з ним робити. Другий приземлився ось в дерево, йому завадило дерево", - каже український солдат.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер перед нашими захисниками постало питання - що робити з цим боєприпасом, щоб залишитися живим і не пошкодити танк. Хоча інше питання, напевно, відпало. Під час стоянки танк можна врятувати звичайною маскувальною сіткою, а під час руху - навареною на каркас сіткою Рабицею.

"Так а що робити? Накинути блок через гілку, стропою натягнути сітку в тому місці, де стирчить це у**ище, танк вигнати, сітку на землю опустити. або керований. У першому випадку сітка так, спрацює", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, росіяни б'ються в істериці через допомогу США для України

Як повідомляв "Знай.uа", у ЗСУ розповіли, де і як будуть розташовуватися американські ЗРК Patriot: відженуть тактичну авіацію окупантів подалі

Знай.ua писав, вдалий контрнаступ ЗСУ на Крим: Бен Ходжес розповів, коли українці підуть у наступ