Кривавий диктатор путін вирішив скасувати практично всі свої поїздки. Причиною можуть стати проблеми зі здоров'ям, що загострилися.

Про це зазначає західний портал The Sun.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Справа в тому, що 28 грудня путін відмовився від своєї офіційної поїздки до міста Псков, де планував відвідати завод "Титан-Полімер", і сталося це раптово.

Прокоментувати цей інцидент довелося прес-секретареві лідера Дмитру Пєскову, який назвав причиною скасування поїздки погану погоду. Однак, якщо трохи почати критично мислити та перевірити інформацію в мережі, то погода дозволяла здійснювати рейси. У місті було сонце та хмарна погода.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Це вже другий офіційний візит за тиждень, який було скасовано, а загалом наприкінці 2022 року путін відмовився від кількох традиційних та важливих публічних виступів. Більше того, диктатор ще й пропустить передноворічне засідання уряду.

Звичайно ж, це підігріває чутки про погіршення стану здоров'я путіна, яке залишає бажати кращого. Диктатору вже 70 років, і йому давно настав час піти на спокій, але він вирішив перед смертю почати війну. Також причиною скасування поїздки можуть бути побоювання через замах.

Тим часом різні розвідки неодноразово говорили про те, що у президента Росії багато діагнозів, які він намагається різними методами лікувати.

Військовий госпіталь, фото: скріншот із відео
Військовий госпіталь, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що пропагандистів "розірвало" від візиту Володимира Зеленського до Бахмута.

Раніше повідомлялося, що путін просуватиметься далі вже наступного року: під загрозою сусідня держава

Також, путін міг тричі відтягувати початок війни з Україною, але в результаті все одно не прорахував усі ризики