У мережі з'явився черговий доказ того, що російським окупантам та бойовикам ніколи не перемогти українських захисників. Замість мотивації вони залежність від заборонених речовин.

Кадри з ним з'явилися на сторінках у соціальних мережах і пізніше розлетілися по всьому інтернету.

Виявилося, що це полонений мобік з так званої "Донецької Народної Республіки", і в нього можна знайти величезну кількість цікавих речей.

Зокрема його дружина нещодавно стала свідком того, як він побиває її подругу з Єнакієвого, і намагалася дізнатися поради, як знайти управу на російського окупанта.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На подальших кадрах він уже показує своєму другові пакетики із забороненою речовиною, і дуже радіє.

"Я спати навряд чи буду сьогодні. Це брат солямба" - каже чоловік у листуванні.

На подальших роликах він вихваляється тим, що йому треба йти вже на військову базу, проте перед ним стоїть квест – випити за короткий термін баночку пива.

Це ще один доказ того, що вони невмотивовані і готові все одно вмирати через амбіції путіна. Головне, щоб на позиціях були наркотики та алкоголь. Для них це є норма.

Бойовики, скріншот: YouTube
Бойовики, скріншот: YouTube

Тим часом втрати окупантів поступово наближаються до нового ювілею. Таких скоро буде вже понад 150 тисяч, до кінця зими так точно.

Нагадаємо, що американець назвав суму податків, яку громадяни сплачують за допомогу Україні

Раніше повідомлялося, що названо причину, для чого на дахах Москви з'явилося ганебне ППО

Також у США хочуть обвести партнерів України навколо пальця заради німецьких танків