Вже кілька днів минуло з чергової історичної події на нашій пам'яті. 11 листопада українські захисники вигнали з Херсона російських окупантів і місцеві жителі почали ділитися історіями, які їм довелося пережити за останні 8 з половиною місяців.

Відео опублікували в мережі, це рубрика "З перших вуст" та називається перший випуск "Код від мультиварки".

Виявилося, що навіть на дев'ятий місяць війни у ​​росіян залишається слабкість до побутової техніки. Українка, якій довелося жити в окупації, розповіла ще одну історію про росіян.

Один із окупантів увірвався до її будинку, і він був вкрай здивований такою конструкцією, як шафа-купе. Він стояв біля нього і відчиняв туди-назад дверцята, не приховуючи навіть свого захоплення.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Приходить до нас російський солдат: худе, нещасне таке, похмуре. Заходить до кімнати, а там шафа-купе: відчиняє - інші дверцята разів і зачинилися. Він: "Ухти!", - зазначила вона.

Окупанти, фото: скріншот із відео
Окупанти, фото: скріншот із відео

Однак, потім він зайшов ще на кухню, де був шокований ще сильніше чудесами техніки. Він подумав, що в мультиварці жінка зберігає коштовності та гроші, тож почав вимагати код від неї.

"Код скажи! Скажи код сейфа!" А я не розумію, що він хоче... Аа, зрозуміла, говорю – це називається "мультиварка", розумієш", - сміючись, згадала жінка, хоча тоді ворожий солдат тримав у руках автомат.

Це все виглядає неймовірно кумедно, адже "друга армія у світі" не знають, як виглядають звичайні побутові речі. На щастя, цей весь жах для них закінчився, і місто знову під контролем України. Тепер чекаємо, поки захисники виженуть окупантів із решти територій.

Херсон
Херсон

Нагадаємо, що московські попи ще активніше включаються у війну: готуватимуть "безстрашних мобиків" для путіна

Раніше повідомлялося, що або підтримують ЗСУ, або йдуть під націоналізацію: міністр розповів деталі про приватні компанії України

Також, у "ДНР" школяр отримав атестат вже в окопах під Херсоном, воювати зовсім нема кому