Росіяни в так званій "Донецькій народній республіці" вирішили мобілізувати учня, який так і не зміг нормально закінчити школу.

Про це пише "Медуза".

Справа в тому, що на тимчасово окупованій Донецькій області зараз діють власні вигадані закони, і місцева влада вирішила забрати до армії школяра. Спочатку хлопчика відправили до Криму, а потім взагалі перекинули до Херсонської області.

Бойовики, скріншот: YouTube
Бойовики, скріншот: YouTube

Його мати Наталія Гладких розповідала, що 25 лютого до їхнього дому завітали представники «правоохоронних органів ДНР». Від її сина на ім'я Микита вимагали прибути негайно до призовного пункту, інакше йому загрожувала б кримінальна відповідальність. Хлопцеві вже було 18 років, проте він все ще навчався у школі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Після мобілізації він вирушив у незаконно анексований Кримський півострів, а потім через великі втрати окупаційних військ його взагалі відправили до Херсонської області. Жінка скаржиться, що її син незадоволений тим, що сталося, перебуває у поганому стані та скаржиться, бо бачив смерть.

Школярі у рф. Фото: скриншот Youtube
Школярі у рф. Фото: скриншот Youtube

Найцікавіше в цій ситуації, що документи про закінчення школи він отримав уже на фронті. У них заявляється, що Микита закінчував школу дистанційно, хоч у нього взагалі не було такої можливості з 25 лютого. Росія попереду всієї планети.

У якому стані зараз хлопець невідомо, бо з Херсонщини окупантам довелося бігти з ганьбою. Чому мати ніяк не оскаржила це рішення, теж не до кінця зрозуміло.

Бойовики "ЛДНР". Фото: скрін youtube
Бойовики "ЛДНР". Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що в Ірані розпочався розкол через підтримку російських терористів: хочуть зробити правильний вибір

Раніше повідомлялося, що ворог готується до відступу з Херсона, звично звинувачуючи всіх, крім себе

Також Олексій Резніков заявив про "часткову мобілізацію" в Україні, але не все так просто