Нові подробиці свідчать про те, що разом з Дмитром Автономовим, який є великою "шишкою" в банді бойовиків "ДНР", і якого заарештували 4 січня, під варту взяли також і 30 його спільників.

Про це говорить Telegram-канал бойовиків.

“Дімас Автономов заарештований зі спільниками, 30 чоловік, мінімальний улов 100 лямів. Захаровці залишають солодкі місця і переміщуються в СІЗО”, – кажуть бойовики

Як зазначають ЗМІ, Дмитро Автономов проживав за кредити, поки його не взяв колишній міністр доходів і зборів Олександр “Київ” Тимофєєв. За невеликий проміжок часу Автонономов, ведучи управління підприємствами “Донбассуголь” і “Востокуглемет”, став мільйонером і забезпечував 20% надходжень в бюджет республіки".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Вщент п'яні бойовики побили місцевих до смерті: подробиці жорстокої розправи

За даними розвідки, бійка сталася через презирливого ставлення росіян до місцевих жителів.

На Донбасі п'ятеро окупантів, серед яких були як росіяни, так і місцеві жителі, після виплати грошей і спільного розпиття алкогольних напоїв влаштували бійку між собою.

За даними української розвідки, зіткнення сталося через презирливого ставлення російських військових до місцевих найманців, повідомили в прес-службі Міноборони України.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Жителям Донбасу видали новорічну "вівсяне" премію і зарплату з тушкованого м'яса: назрівають голодні бунти

Будні "псевдореспублики" все більше перетворюються на жалюгідне існування її жителів.

Про це повідомляє "24 Канал".

Зараз вже відомо, що 1 січня працівників підприємств ДНР" вигнали на роботу, адже перед самим Новим роком їм видали довгоочікувану "зарплату".

Також Знай.ua" писав про те, що На Донбасі знищили "Томаса": він був зіркою в списку Миротворця

На окупованих територіях Донбасу знищили проросійського наемника-боевика по кличці "Томас".

Фото "вантажу 200" та історію ліквідації бойовика "ДНР" оприлюднив український блогер Necro Mancer в Twitter.

"Томенко Дмитро Олегович" Томас "(Докучаєвськ, 30/10/93) помер в Алчевську від отруєння невідомою речовиною ~ 03/01/19", - пише блогер.