Відомий український енергетичний практик, маг та зірка "Битви екстрасенсів" Роман Шептицький розклав карти Таро на ситуацію в Україні. Йдеться про місяць березень.

Так, перша половина березня змусить українців чекати на постачання озброєння, цей час окупанти спробують використати для своїх підступних планів.

Про це стало відомо завдяки новому відео Романа у мережі YouTube.

Роман Шептицький, скрін: YouTube
Роман Шептицький, скрін: YouTube

"Навесні у них ніби починається останній акт гострого наступального потенціалу. Буде більше дезінформації, залякувань, сатанинських спокус, переманень, брехні. Ворог розраховує на те, що він нас виснажить, але він дуже сильно помиляється. Нехай ми трохи побиті, але дуже впевнено стоїмо на ногах", - розповів маг.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Шептицький нагадав, що не варто забувати про небезпеку, яка вже буквально на носі – у період з 23 по 25 лютого можуть бути масовані ракетні атаки на честь річниці початку повномасштабної війни.

"Нам головне - це вистояти період з 23 по 25 лютого. Потрібно це пройти, прожити. Потім перша половина березня ще йде такою, ніби у них буде якась перевага. Це складно назвати перевагою, це просто буде той час, коли ми ще чекатимемо допомоги. Вони максимально намагатимуться цим скористатися", — уточнив Шептицький.

Незважаючи на всі складнощі, у березні все ж таки настане той самий довгоочікуваний судний день для окупантів.

"У березні буде судний день для ворога. Продовжиться звільнення території України до кордонів 1991 року. За картами я можу сказати, що починаючи 13-15-20 березня енергія для контрнаступних дій буде дуже гарною. Я б сказав, що додаткова активізація може бути з 11 березня", - розповів Роман Шептицький.

Нагадаємо, для них настануть найкращі дні в житті: яким трьом знакам Зодіаку пощастить вже незабаром.

Раніше повідомлялося, "Сьогодні обстрілюють, а завтра війська виводять": прогноз відомого таролога, якою буде перемога України.

Також, поцілунок Фортуни: знаки Зодіаку, які невдовзі можуть розпочати нове життя.