Вже тривалий час практично всі українці вважають, що певні 140 мільйонів людей на цій планеті зайві.

І щоб їх позбутися ми готові до будь-якого: до появи океану на місці східного сусіда, до божої кари, яка впаде на них з небес, до появи неймовірних сил у Монголії, яка їх захопить "як колись", але реальнішим залишається варіянт з розпадом рф. Звичайно, це не позбавить нас від "зайвих 140 мільйонів людей", але хоча б значно послабить те "іго".

Вдови окупантів із шубами. Фото: скрін youtube
Вдови окупантів із шубами. Фото: скрін youtube

Із приємними новинами "вискочив" секретар РНБО Олексій Данилов, адже він розповів про розпад росії, який розпочався... вже. Він зазначив, що це відбуватиметься незалежно від їхнього бажання. Про це стало відомо з ефіру телемарафону, як повідомляє пресслужба РНБО.

Секретар РНБО зазначив, що європейці можуть опинитися в ситуації, в якій опинилася Україна 24 лютого 2022 року будь-якої миті, але в той же час деякі з них виступають за те, щоб наша країна пішла на якісь поступки агресору.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Олексій Данілов. Фото: скриншот Youtube
Олексій Данілов. Фото: скриншот Youtube

Данилов додав, що Захід поки не вирішив, що робити з росією і не розуміє, як має закінчитися війна, незважаючи на це, розпад рф уже почався, а сталося це 24 лютого 2022 року.

"Світу треба готуватися до розпаду росії, який відбуватиметься незалежно від їхнього бажання. І саме цим питанням вони мають сьогодні займатися" , - сказав він.

Нагадаємо, що маг із "Битви екстрасенсів" розповів, де окупанти знайшли "дірки" в нашій обороні, йдуть спекотні дні.

Раніше ми повідомляли, що вторгнення, ракетний обстріл, перше звернення Зеленського: рік тому почалася війна, трагічні кадри 24 лютого, які пам'ятає кожен українець.