Триває повномасштабна війна, розпочата росіянами трохи більше року тому, 24 лютого, коли вони незаконно перетнули кордон одразу з кількох напрямків.

Окупанти атакували з території Білорусі, з Криму... і опинилися у багатьох українських областях. Проте воїни ЗСУ успішно "денацифікували" цих організмів-інтервентів у кількості понад 150 тисяч протягом більше 365 днів.

Воїни ЗСУ, фото: Instagram
Воїни ЗСУ, фото: Instagram

Досі точаться суперечки - чи готується повторне вторгнення та атака на Київ з території Білорусі. Хоча військове керівництво неодноразово заявляло, що окупанти не зможуть цього зробити. А зараз і зовсім високопоставлений путінський генерал Олександр Матовніков вирішив зганьбити не лише себе, а й усю армію РФ.

Заступник головнокомандувача сухопутних військ, який був відправлений командувати до Білорусі, не посоромився віку - йому 57 років - і станцював стриптиз на камеру... саме так відпочиває російське військове керівництво від "спецоперації".

Популярні новини зараз
Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток
Показати ще

Як відреагує найвище керівництво окупантів – невідомо. Однак усі вони живуть із практично однаковими "смаками". Як і те, які "скелети" мають інші генерали противника.

Нагадаємо, "Карма чпокне за все": путінському фігуристу Костомарову, який радів розбитому Маріуполю, відрізали руки та ноги

Як повідомляв "Знай.uа", треба відбитки пальців, а нема рук: бойовик "ДНР" дивом вижив на війні, але свої добили

Знай.ua писав, французький "Ашан" возить окупантам гуманітарку, не пішовши з ринку РФ: допомагають шкарпетками та цигарками