Кремль продовжує посилати на війну до України своїх громадян. Когось мотивують високими виплатами та обіцяють списати борги, а хтось і сам не проти піти відбирати життя мирних українців. Водночас у росії є і "каста недоторканних" - це родичі впливових і багатих осіб. Так, наприклад, зять "фанерного генерала" Шойгу "воює" на морях. Про це пише telegram-канал "Боже, яке кончене!".

Поки пересічних росіян мобілізують і відправляють на війну в Україну, в росії є особи, які цінніші для держави, ніж інші. Як правило, це діти та інші родичі високопоставлених чи просто багатих росіян. Хорошим прикладом є зять генерала Сергія Шойгу.

Сергій Шойгу, фото: скріншот із відео
Сергій Шойгу, фото: скріншот із відео

Так, зять "фанерного" хвалиться, як відпочиває на морі в ОАЕ разом із його дочкою Ксенією. У цей час інші російські чоловіки сидять в окопах або лежать у полі, виконуючи функцію добрива.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Цікаво, що зять Шойгу не приховує від народу своє гарне життя. Наприклад, на своє 33-річчя він поділився ефектним фото, на якому позує біля торта.

Зять Шойгу. Фото: скрін соцмережі
Зять Шойгу. Фото: скрін соцмережі

Примітно, що на його руці красується годинник, який коштує понад 3 мільйони російських рублів. Багато з росіян стільки не заробляють і за все життя.

Годинник зятя Шойгу. Фото: скрін
Годинник зятя Шойгу. Фото: скрін

Раніше портал Знай повідомляв, Балі, Італія та Греція: дочка друга Путіна Наришкіна показує росіянам, за що вмирають їхні діти.

Також наш портал інформував, донька "міністра війни" Шойгу показала, за що вмирають мобіки: шикарні тусовки та відпочинок у Дубаї.

Крім того, ми писали, що Лукашенка знищать фізично: чому диктатор повертає смертну кару.