У TikTok набирає популярності український військовослужбовець Богдан Рибак із позивним "Волинський", який щодня викладає відео із приготуванням різноманітних страв.

Він бачить у цьому окремий вид терапії. За освітою хлопець юрист до війни не мав жодного досвіду роботи на кухні. Однак тепер він готує для солдатів, опинившись у протитанковому артилерійському дивізіоні.

ВСУ, фото: Минобороны
ВСУ, фото: Минобороны

В одному з роликів він розповів, які отримав продукти... і, виходячи зі слова, сказаних ним, можна скласти свою думку, чи добре годують українських військовослужбовців. Наприклад, одного дня їм доставили кабачкову ікру, вершкове масло, цибуля, морква, квасоля в томаті, згущене молоко, сардини, яблучний сік, курку, шпроти та багато іншого.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Богдаа Рибак каже, що меню формується із наявних продуктів. Асортимент дозволяє додати різноманітність.

@bohdanvolin

Недільний плов для хлопців ЗСУ - вже традиція. #зсу #військовакухня #плов

♬ Cornfield Chase - Hans Zimmer

Він орієнтується на смаки солдатів, які бажають їжі, схожої на домашню. Тому серед його основних рецептів – кілька видів борщу, інші страви залежать від продуктів, які він отримав на складі.

@bohdanvolin

Черговий день, чергове відео про щоденний раціон солдат ЗСУ. Мова йде про один з підрозділів 110 бригади. #зсу #харчуваннявзсу #харчування #вечеря #обід #сніданок #їжа

♬ оригінальний звук - Богдан Волинський

Нагадаємо, син мера Тимченка в Березані обізвав і вдарив військового, який приїхав з передової у відпустку додому: "Чуй, ти, опудало"

Як повідомляв "Знай.uа", від російського бойовика Мангушева, який стрибав на сцені з черепом захисника "Азовсталі", залишився попіл: дружина стежила, щоб голова догоріла

Знай.ua писав, "вагнерівці" обіцяють круті розбирання владі Краснодарського краю: "Ви і є нацисти"