путін поставив ППО біля ще однієї резиденції. Цього разу в Сочі, а точніше – в Красній Поляні.

Тепер біля ще одного помешкання диктатора розташувався "Панцирь". Таку ж установку бачили коло валдайського житла путіна. Про це передає у своєму тг-каналі Андрій Цаплієнко.

ППО "Панцир". Фото: скриншот Youtube
ППО "Панцир". Фото: скриншот Youtube

Всьо по плану. Ордер на арешт, ППО на держдачах і додаткові 1300 км кордону з НАТО завтра після вступу Фінляндії до Альянсу

За інформацією Антона Геращенка, команда Навального опублікувала розслідування про секретну зимову резиденцію бункерного диктатора в червоній галявині під Сочі.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше журналісти писали про предмети розкоші та інші вишукування елітного шале "Ачіпсе", яке юридично належить "газпрому".

Резиденція путіна. Фото: скриншот Youtube
Резиденція путіна. Фото: скриншот Youtube

Зараз же розслідувачам вдалося виявити неподалік "притулку убогого чухонця" ЗРПК "Панцир С1". Як розповіли журналісти, ППО встановили на галявині біля дороги за один кілометр від шале.

Такі ж установки раніше помітили біля резиденції путіна в ново-огарів і на валдаї. Про це повідомляли декілька російських пабліків. Комплекс протиповітряної оборони встановили поряд із селищем Заріччя. Це за 10 км від президентської резиденції до ново-огаревого.

ППО. Фото: скриншот Youtube
ППО. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, ми писали, що пару молитовників та окопні свічки: окупанти без ентузіазму "похвалилися" гуманітаркою з церкви.

Як повідомляв "Знай.ua" відомий астролог побачив світлий період для України на квітень 2023.

Також "Знай.ua" інформував, що кухар путіна Пригожин готується стати президентом росії: вже й інтерв'ю записав у форматі диктатора.