Про події на фронті, та те, що чекає українців розповіла тарологиня Людмила Хомутовська, зробивши розклад під час запису на Youtube.

У новому інтерв'ю розповіла про те, що чекає українців в червні. Які гарні новини ми отримаємо першого місяця літа.

Людмила Хомутовська. Фото: Youtube
Людмила Хомутовська. Фото: Youtube

Вона зазначила, що червень не стійкий місяць, Україні потрібні велетенські гроші, але через корупціонерів або інші ситуації "хтось прокрався, або пішли не туди", будуть перетягування канатів, та затримки.

З хороших новин — доволі активний фронт, і хороші звістки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У червні нам показують період хороших звісток, не побоюся сказати, що ми повернемо собі щось, будуть перемоги саме в червні. Але кінця війни я не бачу, - розповідає тарологиня.

Обстріли територій

За словами Хомутовської, за "повішеним" обстрілів повинно стати менше. Вже навіть якщо згадати цей тиждень, перерви все ж таки були. Але на жаль, такі атаки вони будуть.

Найбільш спокійна друга половина червня, хоча я не можу сказати, що така супер жахлива перша, - зазначила тарологиня.

Людимила Хомутовська. Фото: Youtube
Людимила Хомутовська. Фото: Youtube

Повернення полонених і деокупація

У червні має бути грандіозне повернення полонених. На жаль, це не про тисячі, але там багато.Також нам буде надана хороша підтримка, у нас буде активний фронт і буде повернення земель.

Підтримка озброєнням

За словами Людмили Хомутовської, Україна може отримати літаки, але не всі, а меншу частину, також повідомляється, що з приводу постачання зброї, то ми будемо отримувати все, що тільки попросимо.

Нагадаємо, ми писали, що тарологиня Ірина Клевер розповіла, коли українці побачать знамення перемоги.

Як повідомляв "Знай.ua", невідома історія України, про яку не розкажуть у школі: як Петро 1 знищив Чортомлицьку Січ.

Також "Знай.ua" інформував, "Дніпру та Вінниці - приготуватися": астролог озвучила тривожний прогноз для України на кінець травня.