Багато українців, щоб трохи заспокоїтися очікують від екстрасенсів та тарологів відповіді на запитання, коли закінчиться війна.

Цього разу на каналі в Youtube "Мій світ" тарологиня Ірина Клевер розповіла яких слід чекати знаків українцям. Езотерик розповіла, чи отримає Україна бажані типи авіації.

Ірина Клевер. Фото: Youtube
Ірина Клевер. Фото: Youtube

Ведуча каналу, Оксана запитала, чи одягне цього року Зеленський костюм, на перемогу України.

Ірина розкрила карти, та зазначила, що Зеленський дійсно одягне, як і обіцяв той костюм. Тобто цілком імовірно, що перемога таки станеться.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також ведуча запитала, чи буде знаменням близької перемоги коли українці побачать у небі "пташки" F-16.

Винищувачі F-16, фото з вільних джерел
Винищувачі F-16, фото з вільних джерел

Дивіться, я навіть карти не бачила, показую спочатку вам. Це дійсно буде знаком. Туз мечів - це куди нам треба дивитися. Люди, які побачать і почують літаки в небі, це буде миттєво. А карта Надії - це знамення скорішої перемоги. - зазначила таролог.

Також під вчас розкладу випала карта, яка означає майстерність. Імовірно мова йде про майстерність володіння цими літаками.

Також вона зазначила, як тільки люди це побачать над своїми головами, вони дуже дуже зрадіють.

Нагадаємо, ми писали, що екстрасенс Людмила Хомутовська про історію з Бєлгородом: "Тільки квіточки".

Як повідомляв "Знай.ua" "Україна зайшла в безпеку": тарологиня Яна Тимощук розкрила астрологічну карту процвітання, вороги заздрять.

Також "Знай.ua" інформував, "не перестануть бомбити": екстрасенс Гордєєв розповів, що буде літом в Україні