Відома українська тарологиня Яна Тимощук, яка попереджала, що російські окупанти протягом всієї весни продовжуватимуть військові дії на території нашої країни, поділилася свіжим прогнозом, що надихає.

За словами Яни Тимощук, Україна зараз перебуває під впливом Юпітера у знаку Тельця. Відразу помітно, що зараз наша країна перебуває під заступництвом.

Про це Яна Тимощук розповіла у новому ефірі на своєму каналі у мережі YouTube.

Яна Тимощук, скріншот: YouTube
Яна Тимощук, скріншот: YouTube

"Одразу звертаємо увагу, що четвертим будинком проходить транзит Юпітера. "Четвертий будинок" - це будинок своєї землі. Це повернення територій, повернення людей додому. Є таке поняття Атма-карака "планета душі", вона впливає на людину, магічний вплив - давай швидше повертайся.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Я вже говорила, що на глобальному рівні землі України потрібні всім, тут усі держави хочуть мати своє. Ми повинні покращити свій потенціал та відчути себе господарями. Потрібно скористатися цим транзитом.

Українці, фото Знай.ua
Українці, фото Знай.ua

Я зафіксувала – 11-й будинок – це здобуття нагороди. Соціальне життя, фінанси – все це розширюватиметься. Це благодійна діяльність, яка даватиме душі задоволення та спокій.

Важкий період позаду. Є авторитет, людина, до якої прислухатимуться, щоб увійти до цього будинку. І ще по четвертому будинку – це будинок безпеки. Вже немає занепокоєння, прийняття свого шляху. Потрібно максимально об'єднатися у цей перехідний період", - розповіла Яна Тимощук.

Нагадаємо, астрологіня назвала три міста, де буде небезпечно: радить приготуватися до "спекотного" квітня.

Раніше повідомлялося, "Ми реально зможемо наступати...": відомий астролог розповів, коли окуповані землі України повернуться додому.

Також, Україна отримає суперзброю для звільнення всіх своїх земель: таролог побачив карту "Імператриці".