До українського народу звернулися із попередженням про те, що зараз російські окупанти активно працюють над своїми інформаційно-психологічними операціями, щоб ввести в оману щодо масштабного контрнаступу ЗСУ.

Про це повідомили в Управлінні стратегічних комунікацій (СтратКом) ЗСУ. За даними фахівців, окупанти планують масово поширювати у соціальних мережах недостовірну інформацію про те, як просуваються бойові дії ЗСУ та навіть російських сил.

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

"З метою деморалізації українців і введення в оману спільноти (в тому числі власного населення) російські пропагандисти будуть розповсюджувати недостовірну інформацію про контрнаступ, його напрямки та втрати українського війська", - попередили народ.

Для "доказів" росіяни використовуватимуть старі фото- та відеоматеріали, де є знищена техніка, загиблі чи полонені. У Страткомі підкреслили, що все це є фейком, якому не можна вірити.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Нагадуємо, що достовірну інформацію можна отримати тільки в оперативних зведеннях Генерального штабу, структур стратегічних комунікацій та від визначених офіційних спікерів Сил оборони та ЗС України", - йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали про те, що Володимир Путін почав свою таємну гру, відома таролог попередила: "Йому чим гірше – тим краще"

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Зеленський розповів про країни, які таємно допомагають росії: "Я навіть трохи втомився у цій боротьбі"